Nyegaardskvartalet

Boliger som er bra for deg
Sentralt beliggende på Storo, med høy miljøstandard, flott arkitektur, fantastisk utsikt og supre solforhold - har vi nye leiligheter for salg. Over 160 leiligheter er allerede solgt, og byggingen er igangsatt! Ta kontakt med megler for nærmere info.

 

Her blir det godt å bo!

Kvartalet vil bestå av 250 lyse, lettstelte, funksjonelle og miljøvennlige leiligheter, med trygg adkomst fra kvartalshagen. Her er det også lagt opp til kafédrift og noe annen næringsvirksomhet på bakkeplan, disse med inngang fra gata.

Leilighetene er av vidt forskjellig størrelse og utforming. Her finner du alt fra små, men likevel romslige leiligheter i 1. etasje med hele 3,6 meter under taket – til de store, gjennomgående boligene lenger opp i etasjene.

Nyegaardskvartalet er et prosjekt med en ideell kombinasjon av kvaliteter: sentral beliggenhet på Storo, flott arkitektur, fantastisk utsikt og supre solforhold. Her er du bare en liten spasertur unna BI og Nydalen og det er samtidig kort avstand til Torshov og Grefsen med flotte grøntområder langs Akerselva. Mange beboere har allerede flyttet inn i dette området, og Fernanda Nissens skole er bygget på nabotomten og tok imot de første elevene høsten 2016.

Det aller beste er allikevel at du får morgendagens standard når det gjelder miljøsertifisering. For deg betyr dette et spesielt godt inneklima med giftfrie materialer og balansert ventilasjon. Høy isolerings-standard holder støy og forurensning ute og varmen inne, og det blir også en stor, innendørs sykkelparkering med ladepunkter for el-sykkel. Dette er bare noe av det du kan forvente deg i boliger som er bra for deg.

Grønt landskap – Kvartalshagen

Mellom byggene ligger kvartalshagen, delt inn i soner, og nydelig beplantet med gress, urter, busker og trær. Både i hagerommet og på takhagene er beplantningen planlagt av landskapsarkitekt og biolog for å sikre økologisk mangfold. Hagen skjermer for innsyn, og som frodige hager flest, gir de rom for fuglekvitter og grønne dufter. Midt i det grønne landskapet er det anlagt stier frem til lekeplass og benker, så du kan sette deg ned i fred og ro under et av kirsebærtrærne og slå av en prat med naboen – eller en lekekamerat.

Ett av Norges største miljøsertifiserte boligprosjekt

Skal vi nå målet om å redusere klimagassutslippene med 40 %, så må vi gjøre jobben skikkelig. Derfor starter vi i Veidekke Eiendom nå med å miljøsertifisere våre egne boligprosjekter i henhold til BREEAM-Nor. Det betyr at vi kommer til å dokumentere alle sider av vårt miljøarbeid fra biologisk mangfold og inneklima, til CO2-utslipp og avfallshåndtering. Veidekke er opptatt av å ligge i front når det gjelder å ta i bruk ny teknologi og mer miljøvennlige byggemetoder. Dette betyr en renere og sunnere byggeplass for alle som jobber og bor i nærområdet, men også et mye sunnere bygg med bedre inneklima, mindre energibehov og større trivsel for deg som skal bo i Nyegaardskvartalet.

Ta gjerne kontakt for privatvisning.

BOLIGVELGER med priser og tegninger finner du på www.nyegaardskvartalet.no

Bilder

Historier


Velg bolig

Flere prosjekter