Gartnerkvartalet

10 mål felles uteareal
Gartnerkvartalet er Lørens grønneste boligprosjekt med hele 10 mål felles uteareal. De første 5 av i alt 8 hus er ferdigstilt og overlevert til fornøyde kjøpere. Vi har fortsatt gode leiligheter til salgs i dette flotte prosjektet - boliger du kan flytte rett inn i dag, eller frem mot 2022 når hele prosjektet er ferdig.

Eget uterom til alle!

Gartnerkvartalet kan sammenlignes med bygårdene i Torshovbyen og Lindern Hageby. Som i disse områdene vil vi at folk skal bo luftig og godt, med store grøntområder rundt seg, og med bakgårdene som et viktig element. Dette er ganske unikt i våre dager, da uterommene ofte kan være små og trange. Gartnerkvartalet viderefører de gode, gamle bokvalitetene.

Balkonger, takterrasser og flere typer hageparseller gir mange ulike bruksområder og valgmuligheter.

 

Klart det blir trær å plukke frukt fra.

I Gartnerkvartalet vil det være 10 mål med felles uteområder, og den største parken blir på hele 6 mål. Det er faktisk nesten det samme som 12 håndballbaner! Det betyr rikelig av plass – for alle. Både de store fellesområdene, og de litt mindre stedene der du kan sitte i fred. Vi har nå startet byggingen på første byggetrinn. Meld din interesse og bli løpende oppdatert på hva som skjer fremover.

 

gartnerkvartalet hus 6

Boliger som dekker mange ønsker og behov

I Gartnerkvartalet har vi flere byggetrinn under oppføring, og har alt fra mindre 2-roms leiligheter til romslige 4-roms leiligheter for salg. De usolgte leilighetene ferdigstilles fra høsten 2019 til høsten 2022. Her kan mange finne sin drømmebolig i et flott prosjekt og det vi mener skal bli et godt nabolag.

 


Levende vegger

Trygg parkering og bilfrie grøntområder

Når vi snakker om parkering på Gartnerkvartalet, er det faktisk fraværet av biler som er av størst betydning. Bilen vil være trygt plassert i parkeringsanlegget under bakken, og kan praktisk nås via heis. Dette gjør at de store uteområdene tilrettelegges for mennesker i stedet for biler.

 

espira barnehage gartnerløkka

 

Gartnerkvartalet_hus 4_fasade_butikkStore næringslokaler på gateplan i Gartnerkvartalet

De fire husene som vender mot Lørenveien har næringslokaler på gateplan. Alle næringslokalene er solgt, og her planlegges det dagligvare, tannlege og servering.

Prosjektet er et samarbeid mellom Veidekke Eiendom og OBOS.

For mer informasjon kan du kontakte megler, eller besøke prosjektets nettside her.

Bilder

gartnerkvartalet hus 6
gartnerkvartalet hus 6
gartnerkvartalet hus 6

Historier


Velg bolig

Det er foreløpig ikke publisert en boligvelger for dette prosjektet.

Flere prosjekter