Grenselunden trinn 2

Landlig og nært Ski sentrum
Alle leiligheter er nå solgt!

Grenselunden 2 er utsolgt!

Grenselunden 2 som ligger kun 1,5 km fra Ski Sentrum, består av 39 leiligheter fordelt på 2-, 3- og 4-roms. I Grenselunden bor du i landlige og fredelige omgivelser, med et skogholt og fuglekvitter som nærmeste nabo. Nordbyveien har nå blitt miljøgate, slik at trafikken er godt tilpasset boområdene, med redusert hastighet og gode forhold for syklister. I tillegg har du Ski sentrum og Ski Storsenter med alle servicetilbud kun ett par minutter unna med bil.

Grenselunden 2 har blitt et sjarmerende boligprosjekt og et fantastisk nabolag for de som bor der. Områdene rundt er etablerte boligområder, og Grenselunden føyer seg fint inn i dette. Grenselunden er omkranset av skog, som vil bidra til trivsel for store og små. Her har man fått flotte bokvaliteter.

Åpent og fritt, med kort vei til Ski sentrum

Ønsker du å glemme vedlikehold og oppussing, og heller ikke er klar for hagearbeid, er en ny leilighet det rette for deg. Det å bo i en helt ny selveierleilighet, er både behagelig og økonomisk gunstig. I Grenselundenkan du bo landlig og fritt. Du har et par minutter med bil til Ski sentrum og hvis du kjører fem minutter mot Oslo, er du ved Tusenfryd. Det er flott turterreng i nabolaget med fine områder for en treningstur, både for deg selv og for hunden. Når Follobanen står ferdig i 2021, vil reisetiden fra Ski til Oslo bli halvert, fra 22 til 11 minutter. En mer pendlervennlig reisestrekning skal du lete lenge etter.

 

Bilder

Historier


Velg bolig

Det er foreløpig ikke publisert en boligvelger for dette prosjektet.

Flere prosjekter