Innlandet brygge

- et hjem med sjøutsikt i Kristiansund

På Innlandet, sentralt i Kristiansund, har vi nå i salg en 6-mannsbolig like i sjøkanten.

På Innlandet Brygge har alle boenhetene en solrik og flott beliggenhet helt nede ved sjøkanten med panoramautsikt over store deler av båttrafikken til og fra byen. Det er flotte fellesområder som er ferdig opparbeidet med lekeplass, bord, benker og brygge. Utsikten er kanskje mest spektakulær når bølgene slår inn mot land, men like fint når havet er blikkstille. Innlandet kan også skilte med flotte friområder ved badestranda i Skjærva; fotball, volleyball, bading og andre friluftsaktiviteter. Det er både barneskole, barnehage og butikk på Innlandet – samt fine muligheter for tur til bla. Bautaen, Skjerva og Skjærtangen. Innlandet er den bydelen som etter bombingen har igjen en god del av den gamle trehusbebyggelsen fra den store klippfisktiden med flere småhus, den fantastiske Lossiusgården som i dag er fredet, Dødeladen cafe med flere.

6 nye 3-romsleiligheter er nå i salg!

Vi har nå i salg en 6-mannsbolig med 3-romsleiligheter med praktisk planløsning.

Rekkehusene vil ha ulik størrelse, fra 158 kvadratmeter ned til 104 kvadratmeter. Det skal være utsikt til sjøen for alle, enten det er fra kjøkkenvinduet eller takterrassen. Husene er tenkt bygd i 2 og 3 etasjer, hvor tredjeetasjen er en inntrukket loftsstue for cirka halvparten av husene. Rekkehusene og 6-mannsboligen er organisert som borettslag som forvaltes av KBBL.

Rekkehusene

Rekkehusene har ulik størrelse, fra 158 kvadratmeter ned til 104 kvadratmeter. Det er utsikt til sjøen for alle, enten det er fra kjøkkenvinduet eller takterrassen. Husene er  bygd i 2 og 3 etasjer, hvor tredjeetasjen er en inntrukket loftsstue for cirka halvparten av husene. Vi har kun 1 leilighet igjen for salg.

Vi planlegger også på sikt å bygge to leilighetsbygg på nordsiden av Sørsundveien. Disse vil inneholde ca 80 leiligheter.

 

 

 

Bilder

Historier


Velg bolig

Flere prosjekter