Lurahammaren

Fantastisk sjøutsikt!
Kontakt megler for visning og bli med opp i bygget og se den fantastiske utsikten fra leilighetene på Lurahammaren! Lurahammaren trinn 1 har allerede blitt en salgssuksess, og vi har nå lagt ut neste bygg for salg. Her får du sjøutsikt, varierte leilighetsstørrelser, store grønne friarealer, eikeskog som nærmeste nabo og sentral beliggenhet.
Utsiktsbilde fra leilighetene

Dette er Lurahammeren på sitt beste. Helt øverst på høyden og rolig tilbaketrukket med utsikt mot Sandnes Havn og Gandsfjorden. Omkranset av eikeskog og lune bergknauser.

Fasade med liv 1
Her får du utsikt mot fjell, havn, Sandnes sentrum, Smeaheiå, Lura og Sola. De øverste leilighetene får en fantastisk beliggenhet, høyt hevet over fjorden. Dette blir en flott mulighet til å få en lys, lettstelt og funksjonell leilighet, midt mellom Sandnes sentrum og Forus – 0 minutter fra kollektivtransport.

Tilpassede leiligheter
I flere av leilighetene kan du få fleksible romløsninger. I leiligheten på 85 m2 i trinn 1 kan du for eksempel velge mellom 1, 2 eller 3 soverom. Her har du også muligheten til å velge hybelløsning dersom du vurderer utleie.

Første trinn får 6 etasjer, med kun 2 – 5 leiligheter i hver etasje. Det blir romslig under taket, og store balkonger. For ikke å glemme fantastiske solforhold, nær dagligvarebutikker og buss i umiddelbar nærhet langs Gamleveien. Toget, turområder, treningsfasiliteter, strand og Kvadrat er heller ikke langt unna. Meget sentralt, og i et etablert nabolag.

Bygg 2 får 5 etasjer med kun 2-4 leiligheter i hver etasje og med samme kvaliteter som trinn 1. (utsiktsbildet øverst er tatt fra samme høyde som leilighetene i 5. etasje i trinn 2).

Det blir også lukket parkering og heis rett til døren.

 

For mer informasjon kan du kontakte megler, eller besøke prosjektets nettside her.

Registrer din interesse nå.

Bilder

Historier


Velg bolig

Flere prosjekter