Supersuksessen på Majorstuen

Middelthunet på Majorstuen
For mer informasjon om prosjektet, kontakt våre hyggelige prosjektselgere Karianne eller Camilla på tlf: 414 38 931 og 474 63 838. Middelthunet har fått en fantastisk mottakelse i markedet. Vi har nå lagt ut for salg 46 nye 2-roms leiligheter i Bygg B, som er det siste bygget i prosjektet. Her finner du leiligheter fra 46 til 61 kvm. fordelt fra 1. til 8. etasje. De siste leilighetene i dette bygget, som er 3-roms og større, blir lansert i løpet av våren. Med dette er boliger i alle de tre byggene lagt ut for salg. Så langt er over 200 leiligheter solgt i dette spennende prosjektet. Ta en titt på boligvelgeren for å finne din drømmeleilighet på prosjektets hjemmeside.

takterasse middelthunet veidekkeVi bygger boligdrømmen midt på Majorstuen. I Middelthunet har du alt du kjenner, alt du trenger, rett rundt hjørnet. Her kommer 329 leiligheter med moderne standard, og du kan velge mellom alt fra flotte toromsleiligheter til unike toppleiligheter.

Nyt hverdagen med takterrasser, levende gårdsrom og alt du måtte ønske noen få skritt unna.

Vi etablerer et helt nytt og attraktivt nabolag i denne levende, tradisjonsrike bydelen. Vi bygger moderne byleiligheter, med varig kvalitet og høye krav til utforming.

Ønsker dere å se video av de ulike standard og tilvalgsproduktene, trykk på linken: https://www.youtube.com/channel/UCYtK2YVzl5zYDdpnpkbDFiw

Les mer om leilighetene på prosjektets hjemmeside her eller se ledige leiligheter i boligvelgeren.

Bilder

middelthunet veidekke obos
takterasse middelthunet veidekke

Historier


Velg bolig

Det er foreløpig ikke publisert en boligvelger for dette prosjektet.

Flere prosjekter