veidekke

Syv gode grunner til å kjøpe Veidekke bolig

2018-05-20

Å kjøpe en ny bolig fra Veidekke Bolig gir deg som kjøper mange fordeler. Forutsigbar pris og boutgifter uten å måtte tenke på oppussing og renovering.

Du får en bolig bygget etter de nyeste byggeforskriftene og energikrav, og vårt fokus på klima sikrer deg et godt og helsevennlig innemiljø.

Kort og godt er ny bolig et godt valg!

Visste du forresten at 90 % av de som en gang har kjøpt en ny bolig velger det også neste gang de skal flytte?

1. Du får mer tid til overs – I en godt planlagt ny bolig med alle nødvendige funksjoner – og ikke noe renoveringsbehov – får du mer tid til overs til å leve et normalt liv.

2. Du bor miljøvennlig – I et nytt, energivennlig hjem med gjennomtenkte materialvalg, godt inneklima sertifisert av Norges Astma- og Allergiforbund og med lave drift- og vedlikeholdsutgifter.

3. Du kjøper til fast pris – De aller fleste prosjekter har ingen budgivning – du kjøper til den prisen som er oppgitt og dersom flere personer ønsker samme leilighet kan det avgjøres ved for eksempel ansiennitet eller loddtrekning. Noen få prosjekter benytter budgivning dersom flere ønsker samme leilighet.

4. Du bor sikkert – I en moderne og funksjonell bolig, med nøye gjennomtenkte løsninger som gir deg en trygg bolig.

5. Du gjør en trygg handel – Med solide Veidekke i ryggen behøver du ikke være redd for at vi ikke skal være der også når boligen er overlevert.

6. Du påvirker utformingen – Er du tidlig ute kan du i dialog med oss få muligheten til være med og påvirke din drømmebolig. Gjennom valg og tilvalg får du et personlig hjem sammen med dyktige innredere.

7. Du kjøper av en etablert utvikler og entreprenør – Veidekke Eiendom og Veidekke Entreprenør er Norges største entreprenør- og boligutvikler. Veidekke som konsern har eksistert siden 1936 og alltid gått i overskudd. Vi er der også dersom noe skulle skje etter at boligen er overlevert.