Øvre Steinaunet

Nye boliger ved Steinan

Nytt nabolag – nye muligheter!

Et helt nytt nabolag like ved Steinan, med leiligheter, rekkehus og solforhold du kommer til å elske.

Nyt dagens første kaffekopp på balkongen, og la barna leke blant frukttrærne utenfor døra. Her bli det nemlig både lekeplass, treningspark og et fellesområde med utegrill. Valget er ditt – vil du gå ut i marka, din nærmeste nabo, og se om det fortsatt er blåbær? Spasere ned til bussholdeplassen og dra inn til sentrum? Eller kanskje bare slappe av hjemme, i ditt nye, lyse hjem på Øvre Steinaunet.

Naturskjønne omgivelser!

På Øvre Steinaunet kan du bo i naturskjønne omgivelser i skogbrynet til Estenstadmarka, og samtidig nyte alle fordelene ved å bo i by. De første leilighetene er tegnet av Voll Arkitekter, noe som betyr gjennomarbeidede løsninger som framhever kvalitetene i området. Lyse oppholdsrom, solrike uteplasser og kvalitetskjøkken fra Sigdal. Smørebod i kjeller, flotte fellesområder og vaskeplass for både bil, sykkel og tursko. Også var det den utsikten, da. Leilighetene er fra 33 til 121 kvm, med både smarte 2- og 3-roms, romslige familieleiligheter og store toppleiligheter. Vi gleder oss til å vise deg de første tegningene!

Nabolagsbyggeren Veidekke

Å bygge gode nabolag handler om å tenke lengre. Med ambisiøse ideer og årelang entreprenørerfaring gir vi hele områder nytt liv og nye muligheter. Veidekke er en av Norges største utbyggere, og følger deg trygt gjennom hele prosessen fra kjøp til overtakelse. Vi er en nabolagsbygger. Det vi bygger er en følelse av å høre til.

 

For mer informasjon, meld din interesse eller besøk prosjektets nettside her

Bilder

Øvre Steinaunet

Historier


Velg bolig

Det er foreløpig ikke publisert en boligvelger for dette prosjektet.

Flere prosjekter