Rovik brygge

Sol hele dagen og tærne i sjøen

Nær 40 prosent av Rovik Brygge ble solgt på kun få timer! Kontakt megler i dag for å sikre deg din drømmeleilighet.

Rovik Brygge består av totalt 72 leiligheter. Her er kvalitetene åpenbare- ikke bare inne, men også rundt. For her kan du både bo ved fjorden, på solsiden og passelig langt fra sentrum. Kort sagt: Nærhet til alt du setter pris på, avstand til det du klarer deg uten. De tre leilighetsbyggene i Rovik Brygge får et maritimt, elegant og moderne uttrykk, som står godt til fjorden- din nærmeste nabo, som du kan besøke når som helst. Det er også mulighet for egen båtplass om du kjøper leilighet på Rovik Brygge.

Les mer og registrer din interesse på: www.rovikbrygge.no

Fantastisk beliggenhet 

Vi har sagt det før, og kommer til å si det igjen, for det er ikke til å komme unna: Rovik Brygge får en fantastisk beliggenhet. Sentralt i Sandnes´ havnebasseng, med sør og vestvendt utsikt over fjorden og mot byen er det mange gode grunner til å glede seg til hverdagen.

Rundt byggene blir det opparbeidet en offentlig park og promenade. Sandnes kommune planlegger å videreføre havnepromenaden langs fjorden inn mot Vågen, så da vil du kunne gå til og fra byen i flotte omgivelser.

 

Leiligheter med det beste av alt

Rovik Brygge er det boligprosjektet som skiller seg mest ut i Sandnes akkurat nå. Med sin flotte beliggenhet og spennende arkitektur har interessen for Rovik Brygge blitt formidabel. Kombinasjonene av det tilbaketrukne og nære, det maritime og solfylte, og en utsikt det trolig ikke vil bli noe som skygger for, er helt unikt.

Med leiligheter fra 37-163 m² BRA vil Rovik Brygge innfri mange ulike boligdrømmer.

De 72 leilighetene kommer fordelt på 3 bygg som blir liggende langs bryggen, mot fjorden, omgitt av et parkområde og en promenade langs bryggen. Leilighetene starter i byggets 2. etasje med systemparkeringsanlegg i 1. etasje.

 

37-58 m²

1 soverom

På Rovik Brygge vil det komme et utvalg mindre smarte leiligheter, som rommer mer enn man skulle tro. Med arealer fra 37-58 m² BRA og soverom er dette perfekte leiligheter for deg som ikke trenger så mye plass, pendler eller er i byen ofte nok til å ville ha ditt eget sted. Eller kanskje er dette din/deres første leilighet? En meget god start, i så fall.

 

68-98 m²

1-2 soverom

Vi har også godt utvalg av mellomstore og flotte leiligheter, med arealer fra 68-98 BRA og 1-2 soverom. Disse kommer i mange varianter. Er det størrelsen for deg? Ta deg god tid til å se på utvalget og de forskjellige planløsningene når de lanseres i starten av november, så finner du leiligheten som matcher din smak og dine behov. Men ikke vent for lenge – interessen er stor.

 

107-163 m²

2-3 soverom

For deg som vil ha stor plass og unne deg det beste, finner du et godt knippe med superlekre leiligheter med arealer fra 107-163 m² BRA og 2-3 soverom. Disse leilighetene har det meste og står sånn sett godt til de eksklusive rammene som omgir Rovik Brygge. Tilbaketrukket, men nært, på solsiden ved bryggekanten, og med den roen som fjorden gir, er dette leiligheter du virkelig vil nyte livet i.

 

Bilder

Historier


Velg bolig

Det er foreløpig ikke publisert en boligvelger for dette prosjektet.

Flere prosjekter