Stålverket Park

Med utsikt over Mjøsa og nærhet til friområder
På Stålverket Park får du i pose og sekk. Du bor et steinkast unna tur- og fritidsmuligheter med utsikt over Mjøsa. Samtidig har du alt du trenger i hverdagen like rundt deg, og bare to kilometer til sentrum.

Salgssuksessen fortsetter – og leilighetene i trinn 3 er nå til salgs!

Ta kontakt med megler for nærmere informasjon, eller les mer om Stålverket Park her

Stålverket Park er ikke bare et navn. Det er den konkrete beskrivelsen av hva vi planlegger å skape mellom de tre blokkene som vil utgjøre Hamars mest moderne og fremtidsrettede borettslag. Stålverket Park består totalt av tre bygg med til sammen 80 leiligheter, fint plassert med nærhet til Mjøsa og flotte naturområder- og Hamar sentrum en kort busstur unne. Ikke i sentrum, men likevel sentralt nok for de fleste.

I Stålverket flytter du inn i en funksjonell og tidsriktig bolig med svært god planløsning. Velg mellom et utvalg to- til femromsleiligheter. Leilighetene får god standard, lyse overflater og store vindusflater. Det blir parkering i felles garasjekjeller med heis til hver etasje.  

Stålverket Park følger planlagt fremdrift!

Trinn 1 er under bygging -1 ledig bolig. Innflytting er 1.kvartal 2020.

Trinn 2 er under bygging – 4 ledige boliger. Antatt innflytting sommeren 2020.

Trinn 3 er også under bygging – 8 ledige boliger. Antatt innflytting senhøsten 2020.

Cirka 800 boliger totalt

Martodden er et område på Hamar vest som i dag består av en kombinasjon av villabebyggelse, blokkbebyggelse og næringsvirksomheter. På sikt er det planlagt at området skal bestå av cirka 800 nye boliger.

Det du trenger i nærheten

På Martodden har du det meste du trenger i nærheten. Det er gangavstand til nærbutikken, flere idrettsarenaer, kjøpesenter, skole og barnehager i området rundt de nye boligene. I tillegg ligger Mjøsa bare 400 meter unna. Her kan du følge flotte turstier til fots eller på sykkel, og på vinteren kan man spenne skia på beina og gå ut på tur. Eller hva med en kajakktur en stille sommerkveld? På Martodden er alt dette mulig!

 

Stue
Illustrasjonen viser en stue i Stålverket borettslag

 

Illustrasjonen viser en stue i Stålverket borettslag

Er du mer interessert i dette prosjektet eller ønsker å se nærmere på leilighetene? Besøk nettsidene til OBOS ved å klikke her

Bilder

Historier


Velg bolig

Det er foreløpig ikke publisert en boligvelger for dette prosjektet.

Flere prosjekter