Stokkes Hage

Fredelig og sentralt
Fredelig, men samtidig sentralt på den gamle gartneritomta i Stjørdal.

Stokkes Hage ligger i sentrum av Stjørdal og er et boligprosjekt bestående av selveierleiligheter i størrelsen 40 til 90 kvm.

Stokkes Hage er et godt sted å bo med kort vei med kort vei til det som teller i hverdagen – til skole og barnehager, til servicefasiliteter og alle rekreasjonsmuligheter. Til buss, fritidstilbud og byens kjøpesenter. I områdene rundt husene opparbeides en flott park med drivhus og gode opphold. Rundt og ved husene opparbeides uteområder og det anlegges en flott park med drivhus og  gode oppholdssoner.

Byggingen av hus A, B, C og D er ferdigstilt og det er kun få leiligheter ledig.

Hus E og F er under planlegging og vil være ca 30 enheter!

En plass med sjel
Navnet Stokkes Hage stammer fra familien Stokke som har eid og drevet et stort gartneri på denne tomten i flere generasjoner. Familien har levd og åndet for gartneriet døgnet rundt. Dette gartneriet var Stjørdal sentrum sin grønne lunge og fast handleplass for blomsterglade og kvalitetsbeviste Stjørdalinger i mange år.

  • Helsevennlige leiligheter utviklet i samarbeid med Astma og allergiforbundet
  • Fredelig, men sentralt
  • Hyggelig og etablert boligområde
  • Gode solforhold
  • Fjernvarme som gir lun oppvarming
  • Alle leiligheter har parkering i p-kjeller og heis i bygget.

KjøkkenLuftig eller rustikt?
På Stokkes Hage er det enkelt å style din bolig etter din smak. Fremhev den gamle sjarmen eller få det industrielt moderne. Det fine med å kjøpe ny bolig er at du får god tid til å tenke ut dine smarte løsninger for å oppnå personlig preg.

De indre kvalitetene teller mest
Veidekke samarbeider med Norges Astma- og Allergiforbund om å bygge boliger med særdeles godt og helsevennlig inneklima. Gjennom god arealutnyttelse, gode tekniske løsninger og bevisst materialbruk har vi lagt forholdene til rette for et godt og helsevennlig inneklima i din nye bolig i Stjørdal.

stokkeshage

Egen park
Ikke alle som bor i leilighet har egen flott park utenfor inngangsdøren sin – på Stokkes Hage får du det! Den nesten to mål store parken er en felles grønn lunge for prosjektets beboere. Parken er delt inn i ulike soner tilpasset varierende aktiviteter; bærbusker, lek og ballspill, staude- og kjøkkenhage og drivhus.

Bilder

Historier


Velg bolig

Flere prosjekter