Tillerlandet

Nært, enkelt og sentralt på Tiller
Der byen slutter og naturen begynner, der turstier og gylne kornåkre strekker seg mot Nidelva, der utsikten mot de grønnkledte åsene i Estenstadmarka møter deg hver morgen – akkurat der bygger vi nye leiligheter og rekkehus for små og store familier.

Leiligheter med balkong eller takterrasse

Tillerlandet består av tre leilighetsbygg – bygg A, B og C. Bygg A, B  og C. Vi har også bygd 47 rekkehusleiligheter og solgt 8 enebolig tomter på området. Alle enheter er utsolgt. Tillerlandet har blitt et fantastisk flott nabolag å bo i for liten og for stor. Å bo i Tillerlandet er som å ha sitt eget land i landet, hvor alt ligger til rette for å leve et aktivt og behagelig liv. Derfor kaller vi det Tillerlandet. Her ligger alt til rette for å komme seg ut. Rett i eget nabolag finner du fine turstier, skiløyper og Nedelva/Leirfoss-områdene som innbyr til uteliv både sommer og vinter. Tiller og Sjetne idrettslag tilbyr begge organisert trening i fotball, håndball, ski og andre idretter. Visste du at siste etappe i Pilgrimsleden fra Sverige til Nidarosdommen går gjennom Tillerlandet?

 

 Tillerleiligheter

 

 

Kort vei til alt du trenger
Området ligger bare fem små minutter fra Trondheims mest innholdsrike handleområde. Her finner du mange kjøpesenter, byggevare, planter, møbler, sport, restauranter, kafeer og takeaway, samt viktige tilbud som lege, apotek, post, bank, dyreklinikk og treningssenter. For barnefamilier er kort vei til skoler og barnehage gjerne det viktigste. Rett i nærheten finner du barne-, ungdoms- og videregående skoler, og rundt Tillerlandet ligger det mange barnehager.

Nært, enkelt og sentralt
Kart over området – her ser du hvor lettvint og praktisk det er å bo i Tillerlandet. Sentralt og lett tilgjengelig, samtidig som du bor langt unna trafikkstøyen fra hovedårene. Tomta er opparbeidet med parkmessig utforming, friområder og helt uten gjennomgangstrafikk med mange grøntarealer, store lekeplasser og enkel adkomst.

I friområdet som ligger inntil Tillelandet har vi store parker, eget utkikkstårn og pizzaovn med oppvarmede benker.

Tillerlandet er et samarbeidsprosjekt mellom Veidekke og OBOS.

 

For mer informasjon kan du kontakte megler.

Bilder

tillerlandet blokk c veidekke

Historier

Midt i blinken – Tillerlandet i Trondheim

Tillerlandet i Trondheim er et stort Veidekke-prosjekt i regionen, og det er også et boligprosjekt med stor suksess. Tilfredsheten blant beboerne er nemlig rekordhøy.

Velg bolig

Flere prosjekter